Tehokkuuttaa ja säästöä modernin teknologian avulla

Teknologiamme mahdollistaa perinteisen autovuokraamisen lisäksi etävuokraamisen. Etävuokraamisella voidaan tarkoittaa tavanomaista autovuokraamista ilman kontaktia tai yhteiskäyttöautoilua. Yhteiskäyttöautoilussa vuokraamo ei tarkasta autoa joka vuokrauksen välissä. Kaikki tarvittava informaatio on vuokraamon saatavilla Tujaus pilvipalveluiden avulla.

Avaimettomasti liikkeelle sovelluksen avulla.

Sovelluksen avulla auton etävuokraus ja yhteiskäyttöautoilu on sujuvaa. Kirjautumalla applikaatioon, käyttäjät voivat nopeasti ja helposti varata, ajaa ja palauttaa auton ilman fyysistä avainta tai kontaktia vuokraamon henkilökuntaan.

Sovellus tehdään aina vuokraamon omilla väreillä, yritysilmeen mukaiseksi.

Tujauksen itse kehittämä ja valmistama etähallintalaite on suomalaista osaamista parhaimmillaan

Itse kehittämämme laite mahdollistaa täydellisen etähallinnan. Auton kilometrit ja polttoainelukema saadaan reaaliaikaisesti sovellukseen sekä taustaohjelmistoon. Kaikki loppukäyttäjän syöttämä tieto tulee reaaliaikaisesti vuokraamon hallintajärjestelmään. Ajopäiväkirja muodostuu automaattisesti, sikäli etähallintalaitteet soveltuvat myös yrityksen yhteiskäyttöautoihin. Tällöin esimerkiksi yrityksen käytössä olevat leasing autot saadaan ansaitsemaan myös niinä aikoina, kun ne eivät ole henkilökunnan käytössä.

Koko vuokraamisen polku sovelluksen avulla; Asiakas varaa, maksaa, ajaa ja palauttaa.

Sovellukseen rekisteröidytään. Rekisteröityessään asiakkaat tunnistetaan vahvasti Visma Signin avulla, tai hyväksytään manuaalisesti taustajärjestelmästä. Varaukset maksetaan ennen liikkeelle lähtöä ja sovellus toimii avaimena koko vuokrauksen ajan. Vuokrauksen päättyessä, asiakas antaa palautetta kokemuksestaan sovelluksen avulla.

Rekisteröityminen
Varaus
Maksaminen
Avaus ja lukitus
Päättäminen
Palaute
Video

Ota yhteyttä!

Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä!