fbpx

DIGITALISOIMME VUOKRAAMISEN

Modernit ohjelmistot vuokraamiseen sekä yhteiskäyttöautoiluun

Tujaus vuokraamo-ohjelmisto parantaa vuokraustoiminnan tuottavuutta. Tujauksessa kaikki on integroitu yhteen paikkaan. Se parantaa tiedonkulkua sekä automatisoi prosesseja. Ohjelmisto on käytettävissä sekä kiinteissä että kannettavissa laitteissa. Teknologiaamme mahdollistaa avaimettomasti toimivat yhteiskäyttöautot sekä vuokraamisen ilman kontaktia, eli etävuokraamisen.

Lue lisää »

Mitä, miksi ja kenelle?

Pilvipohjainen palvelu on reaaliaikainen ohjausyksikkö, joka hallinnoi koko vuokrauskalustoa ja auttaa maksimoimaan kaluston käyttöasteen vuoden ympäri. Tujaus tietää aina, mitkä ajoneuvot ovat varattuja, vapaita tai kohta vapautumassa. Samat tiedot ovat käytettävissä myös vuokraamon kotisivuilla ja mahdollisilla yhteistyökumppaneilla. Etäohjainlaitteillamme kalusto saadaan liitettyä osaksi ohjelmistoa.

Varaustoiminta nopeutuu ja asiakastyytyväisyys paranee. Tujaus on täysin kotimainen ohjelmisto ja sitä kehitetään jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella. Jatkuvan kehityksen ansiosta ohjelmisto pysyy ajan tasalla ja vastaa asiakkaiden tarpeisiin.

Autovuokraamokokonaisuus sopii mille tahansa autovuokraamolle, joka haluaa toimia nykyaikaisesti, kustannustehokkaasti ja notkeasti. Yhteiskäyttöautoteknologia sopii myös yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat tarjota avaimettomia yhteiskäyttöautoratkaisuja henkilöstölleen.

Ohjelmistomme edut:

ASIAKASKOKEMUS PARANEE

Vuokraaminen on sujuvaa ja luotettavaa. Varauksen vieminen loppuun tyylikkäillä kotisivuilla onnistuu kellonajasta riippumatta. Asiakas saa sitä, mitä tilaa.

Lue lisää »

HENKILÖSTÖ KIITTÄÄ

Ohjelmisto on helppokäyttöinen ja kaikki tiedot löytyvät yhdessä paikasta. Tiedot ovat käytettävissä paikasta riippumatta, missä vain internet toimii. Tujaus toimii myös mobiililaitteissa. Sopimukset voidaan lähettää asiakkaalle kätevästi TaskuTujauksen avulla, eikä tiskille tarvitse enää kävellä.

Lue lisää »

MYYNTI HELPOTTUU

Kotisivuille upotettu moderni varauskone helpottaa hinnoittelua ja toimii dynaamisesti. Rajapintojen avulla saat kalustosi myös
brokereiden järjestelmiin.

Lue lisää »

KIINNOSTUITKO?

Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme mielellämme ohjelmistoamme ja kerromme lisää sen ominaisuuksista.

Ota yhteyttä »