DIGITALISOIMME LIIKKUMISEN

Modernit ohjelmistot autovuokraamoille sekä yhteiskäyttöautoiluun

Tujaus autovuokraamo-ohjelmisto parantaa autonvuokraustoiminnan tuottavuutta. Tujauksessa kaikki on integroitu yhteen paikkaan. Se parantaa tiedonkulkua sekä automatisoi prosesseja. Ohjelmisto on käytettävissä sekä kiinteissä että kannettavissa laitteissa.

Autovuokraamojen lisäksi, teknologiaamme voivat käyttää yritykset, jotka haluavat tarjota asiakkailleen avaimettomasti toimivia yhteiskäyttöautoja.

Lue lisää »

Mitä, miksi ja kenelle?

Pilvipohjainen palvelu on reaaliaikainen ohjausyksikkö, joka hallinnoi koko vuokrauskalustoa ja auttaa maksimoimaan kaluston käyttöasteen vuoden ympäri. Tujaus tietää aina, mitkä ajoneuvot ovat varattuja, vapaita tai kohta vapautumassa. Samat tiedot ovat käytettävissä myös vuokraamon kotisivuilla ja mahdollisilla yhteistyökumppaneilla. Etäohjainlaitteillamme kalusto saadaan liitettyä osaksi ohjelmistoa. Varaustoiminta nopeutuu ja asiakastyytyväisyys paranee. Tujaus on täysin kotimainen ohjelmisto ja sitä kehitetään jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella. Jatkuvan kehityksen ansiosta ohjelmisto pysyy ajan tasalla ja vastaa asiakkaiden tarpeisiin.

Ohjelmistomme edut:

ASIAKKAILLE

Vuokraaminen on sujuvaa ja luotettavaa. Varauksen vieminen loppuun ja vuokraaminen onnistuu kellonajasta riippumatta.

Lue lisää »

HENKILÖSTÖLLE

Helppokäyttöinen. Kaikki tiedot yhdessä paikassa ja käytettävissä myös paikasta riippumatta.

Lue lisää »

MARKKINOINTIIN

Kotisivuille moderni varauskone dynaamisen hinnoittelun mahdollisuudella. Yhdistettävissä rajapintojen avulla brokereiden järjestelmiin.

Lue lisää »

KIINNOSTUITKO?

Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme mielellämme ohjelmistoamme ja kerromme lisää sen ominaisuuksista.

Ota yhteyttä »